Kirkekor

Kirkekor for børn og unge

Har du lyst til at synge i kor sammen med andre, så er Kirkens børne- og ungdomskor måske noget for dig?  Koret er for piger og drenge i alderen 9 - 15 år. Vi øver hver torsdag fra 15.00 - 16.00 på Munkholmskolen.

Som korist får du lært at synge og læse noder, og du får mulighed for, sammen med nye og måske gamle venner, at dele nogle hyggelige stunder med sang og musik på programmet. Koret medvirker ved forskellige gudstjenester og højtider. Det er gratis at deltage, og du vil få et honorar, når du sammen med koret medvirker ved kirkelige handlinger. Du er velkommen til at møde op ved en korprøve for at se, om det er noget for dig. Du kan også kontakte mig på tlf. 2972 4048 for at høre mere.

lonevandt@hotmail.com

Lone Vandt, organist

Babysalmesang i Grensten kirke torsdage kl. 10.00—10.45.

Babysalmesang er et tilbud til babyer i alderen 0-12 måneder og deres forældre. Forløbet strækker sig over 10 torsdage, hvor vi vil mødes til sang, musik, bevægelse og rytmik.

Vi tager udgangspunkt i nogle af vores kendte salmer og sange, blæser sæbebobler, spiller på rasleinstrumenter og meget mere. Der er plads til max. 10 babyer på holdet.

Vil du vide mere, så kontakt mig på lonevandt@hotmail.com eller mobil 2972 4048.

Babysalmesang i Grensten Kirke 2018

Kirkekoret 2018