Kirkekor og babysalmesang

KOR

Er man glad for at synge og har man lyst til at mødes med andre sangglade unge, så starter koret op igen efter sommerferien. Koret er fra 4. klasse og opefter, og vi synger mange forskellige sange, lærer om noder og rytmer og synger med ved særlige gudstjenester i kirkerne og til andre arrangementer. Når koret deltager ved gudstjeneste, får man korløn.

Korprøverne ligger hver torsdag fra 15-16 i mediateket på Munkholmskolen.

Første gang vi mødes er torsdag den 16.august.

Vi ses til KOR.

Hvis man har spørgsmål vedrørende kor eller babysalmesang, så kan jeg kontaktes på mail biwedell@gmail.com eller mobil 25152507.

Birgitte Wedell-Wedellsborg

BABYSALMESANG

Babysalmesang er en skøn mulighed for at mødes i kirkens smukke rum, til en rolig stund med sang, musik og nærvær. Vi synger, danser, vugger og sanser og bruger både nye og gamle salmemelodier.

Forløbet strækker sig over 10 torsdage i Grensten kirke. Første gang vi mødes er den 6. september, vi starter kl.10.00, og efter 45 minutter i musikkens favn drikker vi en kop kaffe.

Det er gratis at deltage, og der er plads til 10 babyer (i alderen 2-10 mdr.).

Tilmelding sker hos organisten på mail (barnets navn og alder, samt et mobilnummer).

Birgitte Wedell-Wedellsborg

Babysalmesang i Grensten Kirke 2018