Text Box: Kommende arrangementer

6. november kl. 16.00. Allehelgensgudstjeneste i Grensten Kirke

25. november kl. 10-12. Fredagscafé i Konfirmandsstuen, Øster Velling

Gospelkoncert 19. september i Grensten Kirke

med Riverside Gospelchoir, dirigeret af Lene Johnsen Søndergaard-Jensen og akkompagneret af Stephen Nørrelykke ved klaveret.

Koret har tidligere givet koncert i Grensten Kirke for mange tilhørere, og også denne gang var kirken næsten fuld af forventningsfulde mennesker. Det blev en festlig koncert med eksempler på både velkendte og nyere sange, der blev fremført med stor dygtighed og humør. Der var flere dygtige solister, og Stephen Hørlykke ved klaveret sørgede for et flot og varieret akkompagnement. Tilhørerne fik også lejlighed til selv at røre stemmerne, bl.a. viste det sig, at de to klassikere ”O when the saints” og ”Swing low sweet Chariot” godt kunne synges samtidigt. Det sidste nummer var Michael Jacksons ”Heal the world”, og efter et stående bifald gav koret som ekstranummer den velkendte ”O happy day”, hvor tilhørerne også fik lejlighed til at synge med. Det var en dejlig aften!

Her er aftenens sætliste:

Why we sing - Kirk Franklin

Battlefield - Norman Hutchins

Love - Kirk Franklin

We’re blessed - Fred Hammond

Lord hold me - Hans Christian Jochimsen

Come let us lift him up - Hans Christian Jochimsen

We can move mountains - Hans Christian Jochimsen

Get together - Tore W. Aas/Jan Groth

I smile - Kirk Franklin

O when the saints/swing low - trad.

Heal the world - Michael Jackson

O happy day - Edwin Hawkins (ekstranummer)

/Ingemann Schnetler

Sange fortæller…

Foredrag og fællessang ved Anette Kjær torsdag den 27. oktober.

For to år siden kom den 19. udgave af Højskolesangbogen. Siden den første udgave i 1894 er den med jævne mellemrum blevet revideret, så den både afspejler samtiden, men også indeholder en kerne af ”klassikere”. Anette Kjær fortalte levende om denne unikke sangbogs historie og havde udvalgt eksempler på nye sange, der er kommet med i den 19. udgave og gamle sange, der stadig lever, og tilhørerne fik både et spændende foredrag og lejlighed til at synge med på sangene. De fik også lært nogle af de nye sange, der er kommet med i den seneste udgave af Højskolesangbogen. Også i nutiden skrives der gode sange, og kun fremtiden vil vise, om de er lige så levedygtige som de, der er skrevet for mange år siden. Det var en dejlig aften med både foredrag, glæden ved at synge og stor musikalitet fra foredragsholderen.