Text Box: Kommende arrangementer

Kalender:

19. september kl. 12.00. Menighedsmøde i Helstrup Forsamlingshus.

21. september kl. 14.00. ”Originalerne i mit liv” - foredrag med Karsten Hansen.

24. september: ”Luther på spil”. Rollespil for konfirmander i Fussingø.

26. september kl. 14.00. ”Sognevandring i Guds frie natur”. Vandretur i området mellem Fussingø Skov og Læsten Bakker.

12. oktober kl. 19.00. Filmaften i konfirmandstuen, Øster Velling.

7. november kl. 16.00. Allehelgensgudstjeneste i Grensten Kirke.

”NAK & ÆD I NORDEN” - foredrag med Jørgen Skouboe Møller tirsdag den 17. august i Øster Velling Forsamlingshus

Text Box: Kommende arrangementer
Text Box: Tidligere afholdte arrangementer

Jørgen Skouboe Møller startede på Danmarks Radio i 1977, hvor han blev ansat som produktionsleder. Jørgen Skouboe er sidenhen blevet kendt som naturmanden i programmerne: DR-Derude, Frilandshaven og Nak & Æd på DR2, hvor han med stor iver og smittende engagement har præsenteret nye og spændende måder at bruge både haven og naturen på i samarbejde med Nikolaj Kirk. I alt er det gennem årene blevet til over 100 programmer på DR2 om det at være aktiv i og med naturen, som han også holder et underholdende og oplysende foredrag om i Nak & Æd. I dette Jørgen Skouboe foredrag fortæller han bl.a. om sit arbejde med programmet og sin egen holdning til jagt. Nak & Æd i Norden Jørgen Skouboe fortæller om sit arbejde med programmet Nak & Æd og om sin holdning til jagt. Hvorfor hedder det Nak & Æd? Smager en husmår godt? Og hvorfor er der så mange, der kigger med? Jørgen fortæller om jagten på Nordens vildt og om mødet med vores nordiske brødres jagtkultur. Jagten på White Tail i Finland var en jagtform, som Jørgen aldrig havde drømt om. På Svalbard skød han en Remmesæl midt i isbjørnens spisekammer, og i Grønland frøs det minus 38 grader, da han endelig stod overfor moskusoksen. Vi skal også høre om jagten på urfuglen i Sverige, rensdyret på Island, mallemukken på Færøerne og om fiskeriet efter helleflynder på Lofoten, der ligger 350 km ude i Norskehavet.

Øster Velling Ældreklub efterår 2021

I samarbejde med Øster Velling Forsamlingshus bringes hermed datoerne for

efterårsprogrammet 2020 i Øster Velling Ældreklub.

21/9, 5/10, 19/10, 4/11, 16/11, 30/11 og 14/12.

Læs hele programmet her!

Livestreaming af Offentlige foredrag

i Naturvidenskab fra Aarhus Universitet i Øster Velling Forsamlingshus efterår 2021. https://ofn.au.dk/

Her er efterårets program!

Stevnstrup seniorer

– SeS. http://www.stevnstrupseniorer.dk/

Hver torsdag formiddag i vinterhalvåret mødes seniorer i Munkholmhallen til snak, hygge, kortspil, strikning, edb, badminton, petanque, gåture og gymnastik.

SeS`s sæson går fra 1. torsdag i september til sidste torsdag i marts.

Indmeldelse koster 100 kr. en gang for alle, og det årlige kontingent er 200 kr.

Kontakt: Formand Formand Kaas Vestergaard 2146 7826, vibskaas@mail.dk

Menighedsmøde

Søndag den 19. september 2021 kl. 12.00 afholder menighedsrådet et menighedsmøde. Mødet finder sted i Helstrup Forsamlingshus, Helstrupvej 52, Helstrup, 8920 Randers NV.

Alle er velkommen!

Ved menighedsmødet vil menighedsrådet aflægge beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og om planer, aktiviteter og ønsker for kirkens liv i det kommende år.

Menighedsrådet og præsterne vil være til stede ved menighedsmødet, så denne dag er der mulighed for at stille spørgsmål.

Der vil blive serveret kaffe og lidt at spise.

Det er gratis at deltage.

Menighedsrådet