Kirkekor og babysalmesang

KOR

Koret er for børn og unge fra 4.klasse og opefter. Vi øver på Munkholmskolen hver torsdag klokken 15.00-16.00 og synger ofte til gudstjeneste i Grensten, Øster Velling og Helstrup kirker. Koret er lønnet.

Hvis man har spørgsmål vedrørende kor eller babysalmesang, så kan jeg kontaktes på mail biwedell@gmail.com eller mobil 25152507.

Birgitte Wedell-Wedellsborg

BABYSALMESANG

Torsdag klokken 11.00-12.00 mødes mødre eller fædre med deres baby (op til 10 måneder gamle) til hyggeligt samvær og dejlig sang i Grensten Kirke. Vi synger smukke salmer, bruger farvestrålende tørklæder, rasleæg, sæbebobler, rim og remser, lytter til orglet og bevæger os gennem kirkerummet og fornemmer den skønne akustik og ro. Alle kan være med, også selvom man måske mener, at man har en lidt rusten stemme.

Kontakt organist Birgitte Wedell-Wedellsborg

25152507/biwedell@gmail.com