Kirkekor og babysalmesang

Kirkekor

Kirkekor er et tilbud for børn og unge fra 4. klasse og opefter. Vi øver på Munkholmskolen hver torsdag klokken 15.00-16.00 og synger ofte ved gudstjenester

i Øster Velling, Helstrup og Grensten kirker. Vi håber, at koret kan starte op torsdag den 28. august, hvor nye medlemmer også optages. Der vil på kirkernes hjemmeside være yderligere information og vejledning til august,

når skoleferien slutter.

Korleder/Organist Birgitte W-W

biwedell@gmail.com

Babysalmesang (2-12 måneder)

Nyt hold starter torsdag den 3. september i Grensten kirke. Vi mødes 8 gange klokken 11.00-12.00. Vi nynner og synger nye og gamle salmer, bevæger os rundt i det skønne kirkerum, danser, vugger, lytter og sanser sammen med børnene. Fars eller mors stemme og nærvær er omdrejningspunktet. Farvestrålende tørklæder, rasleæg, sæbebobler, orgelmusik, rim og remser er en del af de ca. 35-40 minutter i musikkens favn. Genkendelighed giver ro og tryghed, derfor vil programmet næsten være det samme hver gang.

Tilmelding til musikpædagog/organist Birgitte W-W

biwedell@gmail.com Tlf. 25 15 25 07